Wie zijn wij?

99 Design is een van de goedkoopste aanbieders van logo, huisstijl en website ontwerp. Wij streven ernaar om voor een zo goed mogelijke prijs de beste kwaliteit voor onze klanten te leveren en dat doen wij al sinds 2005. Wij zijn voorstander van eerlijk zaken doen en vinden dan ook dat je alleen hoeft te betalen voor hetgeen wij aan je leveren. Je betaalt dus niet voor de ontwerp rondes en afgekeurde ontwerpen, en dat houdt ons scherp om jouw wensen telkens zo goed mogelijk te vertalen naar een ontwerp.

Wij zijn een klein bedrijf dat er alles aan doet om de beste producten en diensten te leveren en de klanttevredenheid te waarborgen. Mochten er toch problemen of klachten zijn, zullen wij deze altijd snel en fatsoenlijk oplossen. Dat is onderdeel van onze 100% klant tevredenheidsgarantie!

Grafische opdrachten

0
Website laten maken
0
Logo laten maken
0
Huisstijl laten maken
0
Drukwerk ontwerp

Onze Klanten

Het grootste deel van onze klanten & partners zijn startende bedrijven en ZZP-ers, maar wij werken ook voor particulieren en grote bedrijven. Voor ons is iedere klant belangrijk. Het maakt dus niets uit of de klant een opdracht van een paar tientjes of voor honderden euro’s bij ons neerlegt, iedere opdracht wordt met dezelfde aandacht en oog voor detail afgehandeld. Het maakt voor ons ook niks uit in welke bedrijfstak de klant actief is.

klanten 99Design
klanten 99Design
klanten 99Design
klanten 99Design
klanten 99Design
klanten 99Design

Vragen? Neem gerust contact op

Je kunt ons tijdens kantooruren rechtstreeks via WhatsApp op een speciaal nummer bereiken. Voeg ons WhatsApp nummer toe via
+31 (0) 6 83 16 28 32

info@99-design.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00

Valkenkamp 244, 3607 LL Maarssen