Webshop laten maken

‘Een professionele webshop met ideal laten bouwen tegen een scherp tarief’

Een professionele webshop laten maken voor uw bedrijf tegen een scherpe prijs? Dat kan! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van complete webshops die u zelf makkelijk kunt beheren en bijhouden. Alle webshops die wij bouwen worden volledig in huisstijl van onze klanten opgemaakt en voldoen aan de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online winkels.

Wanneer u geen tijd of ervaring heeft met het bouwen van webshops, zijn wij een van de weinigen partijen in Nederland die goedkoop uw professionele webshop bouwen. U hoeft zelf geen verstand te hebben van HTML, vormgeving of andere web technieken. Wij zorgen er voor dat u een mooie en echt professionele webshop krijgt.

Een webshop met professionele webshopsoftware waarmee u makkelijk producten kunt toevoegen, pagina’s kunt aanpassen en prijzen kunt wijzigen. Wij bouwen uw eigen webwinkel en u kunt hem zelf makkelijk onderhouden.

Werkwijze

Stap 1. – Akkoord offerte

Wanneer u akkoord gaat met de offerte zal 99 Design meteen beginnen met het bouwen van een webshop! Binnen 1 werkdag wordt uw opdracht ingepland en krijgt u daarvan een bevestiging.

website laten maken

Stap 2. – Webshop laten maken

Wij starten met de bouw van een webshop. Aan de hand van de aangeleverde input en wensen kunnen wij een tijd indicatie geven wanneer de webshop kan worden opgeleverd. Natuurlijk zijn eventuele wijzigingen nog mogelijk.

website laten maken
webshop laten maken
webshop laten maken

Stap 3. – Webshop opleveren

Wanneer een webshop volledig is goedgekeurd kan de webshop online gezet worden. Wij beheren de webshop en zorgen voor back-up en onderhoud.

Webshop laten
maken?

Je kunt ons tijdens kantooruren rechtstreeks via WhatsApp op een speciaal nummer bereiken. Voeg ons WhatsApp nummer toe via
+31 (0) 6 83 16 28 32

info@99-design.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00

Valkenkamp 244, 3607 LL Maarssen